Tuesday, May 3, 2011

Pengakuan Berani Mati

"Uish!! Gila la. Orang dah clash pun, takde maknanya contact-contact lagi!"
"Ish. Tak suka la camtu. Kesian kat you punya boyfie"

Antara kata-kata teman-teman yang tak sangka aku masih lagi contact kekasih-kekasih lama. Jangan terkejut lak bila aku taip "KEKASIH-KEKASIH LAMA". Tak bermaksud aku pernah couple dengan ramai lelaki sebelum ni. Ish!! Tolong la...

Masih lagi mesej tanya khabar, tanya study macam mana, chatting kat facebook, no heart feeling.. Sama macam kawan-kawan lain. Mesti ada rasa pelik kan. Sebab dari pengalaman kawan-kawan yang punya kekasih hati, mereka takkan berhubung dengan mantan kekasih hati mereka. Mereka sendiri tertanya-tanya macam mana aku boleh buat macam tu.

Untuk entry kali ini, bukan niat untuk berbangga-bangga sebab pernah mempunyai kekasih hati. Tak pernah sekali rasa bangga tuh muncul. Rasa malu lagi ada la. Cuma ingin mengatakan di sini tak kisah la dia tuh bekas kekasih kita ke, musuh ke, yang penting berbaik la sesama saudara Islam. Tak mau gaduh-gaduh tau!

Chill~~ ^_^

p/s: teringat kat cincin pemberian seseorang.. :)

14 reader's comment(s):

black white said... [Reply to comment]

cincin tunang ape? haha

IQ = Iez Qis said... [Reply to comment]

haaa~~ heheheh...ske jgak contact ex2 lame...tpi bf xbgi a plak~~ haha! dier jeles!

Anyyss Shuhaimi said... [Reply to comment]

safar~cincin ingatan dari kekasih hati yg ke-3..ce teka ce teka...

IQ~haha...kte xpe..org tu tak kisah..lg die tny ada la.. :)

nik lan nik mat said... [Reply to comment]

waaaaa...bagus2!

black white said... [Reply to comment]

malas r nak teka2..dzul kekasih hati no bape?

Anyyss Shuhaimi said... [Reply to comment]

lan~haha..bagus ke?
Safar~hmm..let me see..no 5..ngeng...

black white said... [Reply to comment]

no 5? WOW... haha

Anyyss Shuhaimi said... [Reply to comment]

safar~dari dulu sampai sekarang aku ada 4 kekasih hati...lalalala

cik azeya said... [Reply to comment]

tak boleh. tak boleh nak ingat. rasa sakit hati. :')

Anyyss Shuhaimi said... [Reply to comment]

cik azeya~kalau camtu,tak payah ingat.. :)

cik azeya said... [Reply to comment]

mmg tak akan ingat. huuu. :(

Anyyss Shuhaimi said... [Reply to comment]

cik azeya~jangan dikenang kisah yang lama..cewahh..

Cik Su Life Cycle said... [Reply to comment]

apa salah nya kan kawan je dengan dorang.. bagi cik su normal je.

Anyyss Shuhaimi said... [Reply to comment]

cik su~lek2 sudah.. :)

Apesal.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...