Sunday, July 3, 2011

Manja-manja dengan emak

Gua sedar umur gua dah nak masuk 21 tahun hujung tahun ni.

Gua masih ada feel nak jadi masa zaman hingusan dulu.

Tak tau la orang lain.

Nak melintas jalan, masih lagi pegang tangan mak gua.

Sampai mak gua suruh lepaskan.

Sebenarnya gua nak tunjuk kat semua orang itu emak gua.

Emak gua cantik. Jangan harap nak rampas emak gua.

Minggu ni gua merana. Gua ada masalah untuk makan.

Gusi gua bengkak lagi.

Gua dengan muka tak tau apa itu malu,

"Mak, tolong kunyahkan."

Mak gua pun selamba je cakap,

"Kalau mak kunyahkan, ko nak ke makan?"

"Hehehehe...."

Sah menggedik. Gua manja dengan mak gua.

Ada gua kisah? :p

p/s: Atan dah balik dari camping.

40 reader's comment(s):

nik lan nik mat said... [Reply to comment]

da gi bedah lom?

Umi Asura Sanusi said... [Reply to comment]

huihhh, manjenye die dengan mak die..huhu..

Terhangat
Jambu desu ne?

ghab van hal said... [Reply to comment]

hahaha...memang manja nie die nie...kekeke

Luq At Your Words™ said... [Reply to comment]

haha..cute je

bact. said... [Reply to comment]

ini bukan tahap manja dah neh
ini tahap gedik dah

kih2

sleeping_maniac90 said... [Reply to comment]

nih da cm citer cerekarama 'anak mak' smlm.. adoi.. haha

FasiHaH SupiaN said... [Reply to comment]

sangat manjaaaaa.hehe

wawan said... [Reply to comment]

meh gua cabut kan gg lu.

kotak bulat said... [Reply to comment]

ehehehe...kb pun suka mnja2 gak

syaz@rozelt said... [Reply to comment]

ade ke suruh mak kunyahkan..manja btol tu..hehe..

Tea said... [Reply to comment]

alorh. comelnya. hiks.

Ain Zulaikha said... [Reply to comment]

korek dengan plyar gusi tu tgk apa yang rosak wuuuuuuuu... hahaha tak nak sakit gusi mmg sakit tuuuu sampai tak leh makan... mak pun tak nak kunyahkan

izyan yasmin said... [Reply to comment]

ahaa , manja nyaaa :)

sharifah sakinah said... [Reply to comment]

<------------masih kanak2 ribena

amir aizat said... [Reply to comment]

hehe manje rupanya

soooooour said... [Reply to comment]

gua jeles la ngn lu....gua x puas hati...gua nak anto org..tlg lu mengunyah..wakakaka..

Nazrul Azwan said... [Reply to comment]

manja dgn mak best jugak. kalau duk jauh2 susah nk manja2 lagi dah :)

Shalina Samsudin said... [Reply to comment]

hehe :)
amboii..hee.tapi kalau fikir,masa bayi,mmg mak kite kunyah,then suap kite..heeeeeee

nawal addina said... [Reply to comment]

ahhaha , wa pon still lagi mnja ngan ma ;)

syarifahsidrus said... [Reply to comment]

wah,manjanya.sweet!

Anyyss Shuhaimi said... [Reply to comment]

@nik lan nik mat
belum lagi..ingat nak wat kat hosp pantai la

Anyyss Shuhaimi said... [Reply to comment]

@Umi Asura Sanusi
hehe..manja dgn mak takpe kan. :)

Anyyss Shuhaimi said... [Reply to comment]

@ghab van hal
hehe..
manja dengan mak je..
bukan dengan orang lain kan?
:p

Anyyss Shuhaimi said... [Reply to comment]

@Luq At Your Words�
cute je kan? hehe

Anyyss Shuhaimi said... [Reply to comment]

@bact.
ini bukan sebarang gedik..
ini gedik bermakna..hoho

Anyyss Shuhaimi said... [Reply to comment]

@sleeping_maniac90
haha..
mujur bila nak buat keputusan tak call mak..
sumenya nak tanya mak..
cannot2!! :)

Anyyss Shuhaimi said... [Reply to comment]

@FasiHaH SupiaN
saya sayang mak saya..hehe

Anyyss Shuhaimi said... [Reply to comment]

@wawan
nape tak cakap awal2??
dah lama gua sengsara..

Anyyss Shuhaimi said... [Reply to comment]

@kotak bulat
yeah! kita geng la kb :)

Anyyss Shuhaimi said... [Reply to comment]

@syaz@rozelt
gara-gara mengalami masalah untuk makan..
kunyah ayam pun tak hancur..
nanti dapat indigestion pulak..

Anyyss Shuhaimi said... [Reply to comment]

@Tea
comel kan? hehe!

Anyyss Shuhaimi said... [Reply to comment]

@Ain Zulaikha
gigi tak boleh nak tumbuh..
dah macam budak2 dah ni..

Anyyss Shuhaimi said... [Reply to comment]

@izyan yasmin
dengan mak kena manja..hehe

Anyyss Shuhaimi said... [Reply to comment]

@sharifah sakinah
haha..
tak suka ribena..
panggil la lain.. :)

Anyyss Shuhaimi said... [Reply to comment]

@amir aizat
well..gua manja..haha

Anyyss Shuhaimi said... [Reply to comment]

@soooooour
haha..
takpe..
gua dah boleh mengunyah ni..

Anyyss Shuhaimi said... [Reply to comment]

@Nazrul Azwan
ye..
tepat sekali..
masa ada kat rumah la,nak manja2..

Anyyss Shuhaimi said... [Reply to comment]

@Shalina Samsudin
sebab tu tak kisah..
nak imbau balki kenangan lama.. :)

Anyyss Shuhaimi said... [Reply to comment]

@nawal addina
haha..bagus la tu.. :)

Anyyss Shuhaimi said... [Reply to comment]

@syarifahsidrus
sweet sgt kan? hehe

Apesal.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...