Thursday, June 9, 2011

Segmen Hitam Putih bersama friendster

Kebuntuan idea? Bosan dengan facebook? Layan segmen ni.. ^_^


Disebabkan segmen bakal tamat sebentar lagi, aku malas nak taip panjang-panjang. Nak tau siapa punya segmen, baca kat banner ni, takpun klik je banner tuh sampai hilang..hahaha

Mula bergiat aktif dengan friendster semenjak tamat kursus Anti-Dadah Kebangsaan pada tahun 2006. Masa tuh umur aku 16 tahun. Kiranya dah hampir 5 tahun la jadi pengunjung tegar laman sosial berkenaan. Masa tu pun, aku tak kenal pun blog tu apa..hehe..

Friendster ni jadi medan perkenalan aku dengan pelajar kursus lain kat KMNS (Kolej Matrikulasi Negeri Sembilan). Maklum la tak kenal pun budak kuliah lain an. Budak kuliah sendiri pun aku tak kenal..haha
Nak dijadikan satu cerita, aku kenal seorang mamat ni melalui fs. Satu matrik dengan aku tapi tak satu kuliah. Dah habis matrik, tak tau pulak dia masuk UTM gak, satu kursus dengan aku, kursus kejuruteraan kimia. Masuk kelas yang sama, belajar subjek yang sama tapi tak tau lak mamat tuh satu KMNS dengan aku dulu. Mujur dia komen kat profile aku. Kalau tak, sampai habis satu sem la aku tak tau dia dak batch aku..haha..

p/s: Done b4 0000..

5 reader's comment(s):

M Fizan said... [Reply to comment]

wahhh...dia join segmen pulak lar..rajin sungguh :)

Anyyss Shuhaimi said... [Reply to comment]

@M Fizan
hehe..terlebih rajin.. :)

Sofia Mazlan said... [Reply to comment]

wawawawaaaa. who's dat guy? takde main myspace juga ke?

Anyyss Shuhaimi said... [Reply to comment]

@Sofia Mazlan
siapa?sudah tentu bukan wawan kan? :p
myspace takde la..

Mr. Uzair said... [Reply to comment]

hua. patot lah rasa tak terjah lagi page ni. rupa nya link yang Anyss tinggal kat blog tu broken~

thx sebab join. dan sori sebab lambat sgt respond. kalot lah short sem. hehe. gud luck!

Apesal.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...