Tuesday, June 7, 2011

Blogging itu aku suka!!


Saat-saat aku malas nak pos entry baru, godek-godek
group UTM bloggers, jumpa segmen ni.
jadi join la..

Kepada sesiapa yang ingin tuan punya segmen 
review blog anda, sila klik header di atas 
dan join. Segmen yang ringkas!

Mula-mula ikut kawan, dalam rasa blog ni macam apa entah, 
 lama-lama jadi suka. 
Dah lama tak buat karangan, jurnal, cerita mengarut 
macam zaman hingusan dulu-dulu, 
jadi sekarang, blog tempat lempiaskan gian menaip karangan la..

p/s: Sesiapa pun boleh join segmen ni.. :)

11 reader's comment(s):

nik lan nik mat said... [Reply to comment]

ari tu ade g utm gak..yg pasal entri dadah tu la..utm anjurkan..dok kt blok m25.106..ktdi..name owner blk tu pon anis jgk...huhuhu

ni link die--|
|
v

http://hahantu.blogspot.com/2011/05/dadah-pembunuh.html

Anyyss Shuhaimi said... [Reply to comment]

@nik lan nik mat
anis? 2 junior anis la lan.. :)

saya Shew said... [Reply to comment]

anis, aku xphm part ni:
Mula-mula ikut kawan, lama-lama jadi suka.
Dah lama tak buat karangan, jurnal, cerita mengarut
macam zaman hingusan dulu-dulu,
jadi blog tempat lempiaskan gian la..
hehe :)

Anyyss Shuhaimi said... [Reply to comment]

@saya Shew
aku pun tak fhm la...haha...
nak betulkan ayat balik...

kotak bulat said... [Reply to comment]

nk join ke x ye.. hehehe...
:P

Sofia Mazlan said... [Reply to comment]

wahh. utm blogger pun ade segmen2? haha. non utm leh ke join kalu tak malu? hahahh

Mr.Thinker@Ali said... [Reply to comment]

Macam cara je tp syg bkn UTM student. LOL.

Anyyss Shuhaimi said... [Reply to comment]

@Sofia Mazlan
Bkn utm blogger pn bley join..join la

Anyyss Shuhaimi said... [Reply to comment]

@kotak bulat
join2..tak kira..hehe

Anyyss Shuhaimi said... [Reply to comment]

@Mr.Thinker@Ali
errr....anyyss tak faham la...

syaimz said... [Reply to comment]

hey hey,dah finalise dah pun segmen ni di sini (:

http://syaimzhebatzlistz.blogspot.com/2011/06/segmen-blogging-itu-aku-suka-list-1.html

Apesal.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...