Monday, December 13, 2010

Bukan ahli kaji batu

*****************************************************************

Mujur mood aku yang tak berapa baik gara-gara result yang tak memuaskan, dapat dihapuskan  dikurangkan lepas abah aku bawak pegi bercuti kat Port Dickson. Ada family day agrobank N.Sembilan/Melaka kat sana. Walaupun aku tak terlibat langsung dengan sukaneka tuh, cuma bertindak sebagai jurufoto rasmi tak rasmi keluarga, tapi aku gembira. Orang lain sibuk dengan sukaneka, pantai yang indah tak berapa cantik pada pandangan mata aku, kolam renang kat Seri Bulan, aku lak sibuk dengan batu..hahaha...
Aku bukan nak jadi ahli kaji batu, bukan juga ahli arkeologi..cuma terpesona dengan keunikan alam ciptaanNya.

Nak tahu??nah..tengoklah..

Pandangan dari jauh..

apakah??

unik tak??

kerang..kerang..kerang..

macam dalam cite night before christmas lak... 

kulit-kulit hidupan laut yang aku tak dapat kenalpasti...

boleh tak aku jadi ahli zoologi camni??ngee~~

sapo lak minah ni???haish...

Tak sanggup nak pijak atas mende ni...

Batu-batuan lagi........
Amacam??walaupun aku tak ada DSLR nak abadikan keindahan alam dan pantai di Port Dickson,memadai la dengan menggunakan kamera Nokia aku yang tak seberapa tuh...Aku bukan ahli kaji batu, hanya la seorang pelajar kejuruteraan kimia yang suka mengamati keindahan alam ciptaanNya...Sekian....

***************************************************************


2 reader's comment(s):

ainur said... [Reply to comment]

gambar 1st yang pokok tu nampak macam orang tengah mengeliat.hehe

Anyyss Shuhaimi said... [Reply to comment]

a'ah la..betul3...hehe

Apesal.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...