Sunday, October 16, 2011

Minggu peperangan!!

Hello guys and girls!
Nampak sangat gua cuba ambil hati korang sume untuk baca blog ni. Ampun dan maaf kepada pembaca setia blog ni walaupun gua tau blog gua blog cikai-cikai je. Tak perlu nak dimegahkan pun. By the way, dah hampir sebulan memulakan semester baru.

Sibuk dengan program KESUMA'11, stands for program Khidmat Akademik dan Sosial Mahasiswa Pendidikan, di mana gua satu-satunya mahasiswi kejuruteraan kimia yang tersepit antara mahasiswa dan mahasiswi pendidikan. Bertindak sebagai pengarah program first year experience untuk Persatuan Pelajar Kejuruteraan Kimia 2011. *Semua kerja gua diambil alih oleh timbalan pengarah gua gara-gara gua join KESUMA.

Jadi, bila dah genap sebulan, dah pandai-pandai tak datang kelas sebab pensyarah pun tak kisah hangpa nak datang ke tak, ujian pun mai la. Sepanjang minggu depan, gua bakal menghabiskan masa dengan nota-nota dan buku-buku Chemical Reaction Engineering, Separation Process I, dan Analytical Chemistry. Siapa-siapa yang ada tips untuk test akan datang ni, jangan-jangan la kedekut nak share-share tips k. Wish me all the best!


Tak lupa gak nak promote aktiviti persatuan gua untuk minggu depan.



UTM bloggers join tau!!

"Ya Allah, tambahkanlah bagiku rezeki yang banyak lagi halal, iman yang benar, aqidah yang kukuh, ilmu yang bermanfaat, kesihatan yang elok, kecerdikan yang tinggi, hati yang bersih dan kejayaan yang besar."

Amin.

p/s: masih lagi demam+batuk. banyak sangat dosa ni. sebab tu sakit. 

16 reader's comment(s):

sleeping_maniac90 said... [Reply to comment]

stdy smartttt...

Umi Anaan said... [Reply to comment]

blogger ukm x leh la join ek???

IQ = Iez Qis said... [Reply to comment]

kne join ke? hek3~~~

RepublicAku said... [Reply to comment]

selamat berbelajar sangat...keh3

Sofia Mazlan said... [Reply to comment]

Gud luck!!! :) Utk test hari rabu dan jumaat juga

NadiRah said... [Reply to comment]

gud luck test..nape banner x promote kat group??

k e y r i said... [Reply to comment]

good luck weyh! :D

Anyyss Shuhaimi said... [Reply to comment]

@sleeping_maniac90
have to! :)

Anyyss Shuhaimi said... [Reply to comment]

@Umi Anaan
boleh tapi dah abis dah! :p

Anyyss Shuhaimi said... [Reply to comment]

@RepublicAku
aiseh..macam tau gua camne! haha!

Anyyss Shuhaimi said... [Reply to comment]

@Sofia Mazlan
tak lupa juga test ari isnin :)

Anyyss Shuhaimi said... [Reply to comment]

@NadiRah
tak promote ek? promote kat grup lain kot. takpe2

Anyyss Shuhaimi said... [Reply to comment]

@k e y r i
thanks yaw!

teha said... [Reply to comment]

study leklok.. hehe :)

iela_fadila alias said... [Reply to comment]

uhu, pancit aritu..sob2 T_T

| cik azeya | said... [Reply to comment]

malas. kehkehkeh

Apesal.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...