Friday, May 4, 2012

Gua sayang alien


Dah sebulan lebih gua tinggalkan blog gua tercungap-cungap di alam maya. Terkapai-kapai dibawa arus teknologi semasa. Sekarang, gua rasa gua sendiri dah jarang blogwalking, baca entri blogger lain, komen entri, like entri, kutuk-kutuk itu entri. Sampai gua rasa mesti dah ada blogger yang blacklist gua sebab jarang singgah blog diorang, keluarkan gua dari senarai bloglist. Tak mengapa. Gua redha.


Sepanjang sem ni, gua telah dipaksa untuk menyesuaikan diri dengan subjek kawalan proses dan dinamik. Gua sendiri dah rasa sebati dengan pemodelan matematik (mathematical modelling), "transfer function" (dalam BM, fungsi pindah kot. =__= ) Sempena pengemaskinian blog gua selepas sebulan lebih, gua teringin nak buat satu persamaan.


Gua dah rasa blog gua asing. Tapi, gua sayang blog gua.

Blog gua = asing

Asing ≈ makhluk asing

Makhluk asing = alien

Blog gua = alien

Konklusi, gua sayang alien. 

Sekian. 


*Alien yang dimaksudkan bukan Sergeant Keroro.
*sori sebab dah lama tak blogwalking, blogrunning, dan sebagainya. 


p/s: Gua tak sengaja unfollow orang yang paling gua nantikan dalam hidup gua. 


17 reader's comment(s):

Aqim said... [Reply to comment]

hai alien. hehehe

ainur said... [Reply to comment]

mathematical modelling and transfer function sangat tak best.. atau mungkin aku je rasa tak best sebab tak faham kelas kat sini? *sigh*

CekbOlat-bOlat said... [Reply to comment]

untunglah boleh bergelar alien.. wakakaka sungguh asing.. eh ?

gurau je.. XD

teha said... [Reply to comment]

syg alien jugak.. hahhaa !

hassy chan said... [Reply to comment]

derrr.. alien comey dowh!! kah3..

Munnafendy said... [Reply to comment]

kalau alien comel macam tu, jom pakat2 jd blog alien! ahaks

Hanie Dew said... [Reply to comment]

alien kiut takpe la. aku iyakan aje.

keroro pun cute.
dah tak blogwalking, blogrunning, cecube bloghathon plak. kekekekke

J.Syazwana said... [Reply to comment]

HAI ALIEN. NAK SIGN !!!

eh tercapslock ler pulak.
ahh malas lah nak taip balik :P

O CIKTEDDY said... [Reply to comment]

awh wlaupun awwak makhluk asing ke alien ke..titew ttp syuke awk! aww!

kim heeruul said... [Reply to comment]

gua pon syg blog gua..keh keh keh

Liza Razak said... [Reply to comment]

adoii...boleh pulak jadi conclusion macam tu ek? bila dah ready nanti...aktif blogging balik ok? :)

chemay said... [Reply to comment]

chemay nak sayang alien jugak boleh?
:P

si ngokngek said... [Reply to comment]

phewit alien purple..kahkah

Ahmad Haziq Azlan said... [Reply to comment]

lama tak update

محمد شهريل القنيطري said... [Reply to comment]

hahaha..apa punya formula lah ni..

fakhri khairi said... [Reply to comment]

samelah kite wei! haha takpe, aku suka alien, alien tak sakitkan hati orang macam manusia :D

Rapunzeel Cikilolo said... [Reply to comment]

keh keh, kiut :) follow here la tibe-tibe

Apesal.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...