Tuesday, April 19, 2011

No Manchester United,ok

Puas hati aku hari ini..

Walaupun Arsenal seri dengan Liverpool 
kelmarin, Chelsea kalahkan West Brom, 
Man. City kalahkan Man. United, 
aku takkan benarkan adik aku 
jadi kipas-susah-mati Man. United 
semata-mata Man. United kat tangga 
teratas Liga Perdana Inggeris (EPL).
What da heck?? *pe aku cakap ni?? =,='


Serba salah dia nak sokong Man. United. 
Hahahahahaha.....jahat gila aku...
Semata-mata aku tak berapa ngam dengan Man. United 
sebelum-sebelum ni, aku tak bley time die
jadi fan Man. Utd. Tapi aku tak berapa kisah dia 
sokong Chelsea ke, Liverpool ke, at least
bukan Red Devil..

Sebab logo ni kot...
tak pun sebab gambar ni... :p

p/s: Ok. Akak tak kisah adik nak sokong apa..cuma jangan jadi macam red devil. :)


13 reader's comment(s):

Anonymous said... [Reply to comment]

ya,,sokg!!..xske man u..,,ArsEnAl xpe.hehe

TheSyafiq Mokhtar said... [Reply to comment]

bagus kakak yg baik :)

Far8 budak baik said... [Reply to comment]

agak2 sikit..ak syg abg rooney tauu haha

nik lan nik mat said... [Reply to comment]

ade apu dgn MU...boooo...sokongla liverpool

Anyyss Shuhaimi said... [Reply to comment]

@anonymous
yeah! arsenal forever

@syafiq mokhtar
haha..kadang2 je baik.. :p

@far8
rooney syg ko x? :p

@lan
ada apa dgn liverpool? sokongla arsenal..hoho

DefarhanoVII a.k.a BoyPJ said... [Reply to comment]

Glory-Glory Man. United....!!!


Layari juga update terbaru
Dari Putrajaya Ke Terengganu Part 1...

Anyyss Shuhaimi said... [Reply to comment]

@DVII
dah bpe byk kali dgr ayat tuh semalam.. =,='
btw,thanks.. ^_^

Firdaus Kasim said... [Reply to comment]

sy sokong dgn akak..

buat apa la nk sokong, puja, sorak2 utk syaitan merah kan? dosa

Entri paling hot :
Blogger Popular Sombong?"

Anyyss Shuhaimi said... [Reply to comment]

@firdaus
yup..betul3... :)

Sofia Mazlan said... [Reply to comment]

saya pun anti man u! give me five!

Anyyss Shuhaimi said... [Reply to comment]

@sofia
yeah!!i loike that... :)

papabear said... [Reply to comment]

marah ke ni?

Anyyss Shuhaimi said... [Reply to comment]

@papabear
Tak marah la.. :)

Apesal.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...